Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Cégünk, a Polsec Biztonságtechnikai Kft. egy dinamikusan fejlődő csapat a hazai vagyonvédelmi piacon. A jelenlegi forma elődszervezete már 1994 óta aktívan részt vesz az elektronikus vagyonvédelmi rendszerek kivitelezésében, olyan beruházásoknál, mint az OMV csoport benzinkútjai, TEVA ipari és logisztikai épületei, Hotelek, bevásárló központok stb. Ezeknél mind a riasztó és beléptető rendszerek, mind a zárt láncú videó megfigyelő (CCTV) rendszerek telepítését végzi.

2008-ban történt átalakulás után a meglévő tagok mellé új, nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett mérnökök csatlakoztak, és vesznek részt a munkákban.

Az évek során -fő profilként- a kamerás megfigyelő rendszerek váltak elsődleges szakterületünkké. Ennek kapcsán adódott az igény a rendszer kivitelezés mellett a kereskedelmi vonal kiépítésére is. Így jött létre a Kameraguru üzletünk, mely 2008 októberétől rendelkezésre áll a vagyonvédelmi videó rendszerek kivitelezésére szakosodott egyéni, vagy társas vállalkozásoknak.

Saját tapasztalatainkból adódóan, elsődleges szempontunk, hogy csak megbízható, biztos forrásból érkező termékeket forgalmazzunk. Éppen ezért a beszállítók kiválasztásánál törekedtünk a maximális minőségi és kompatibilitási követelményeknek megfeleltetni a gyártókat. Mielőtt egy terméket felvennénk palettánkra, egy minőségi tesztet végzünk, ezzel megóvva mind partnereinket, mind magunkat a nem megfelelő minőségű áruk okozta kellemetlenségektől.

Kínálatunkban szerepel minden, ami egy CCTV rendszer kiépítéséhez szükséges, ezen kívül néhány különlegességet is tartunk, mely speciális igényeket elégítenek ki, vagy a jövő megoldásait alkalmazzák.

Biztosíthatjuk őnöket, hogy a nálunk kapható alkatrészek minősége magasabb, mint az átlag, azonban a meghibásodási aránya, valamint a teljesítmény / ár aránya nagyon kedvező.