Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Régi mondás, ma is él: Minden feladathoz van egy Rifatron!

Régi mondás, ma is él: Minden feladathoz van egy Rifatron!

...és most már van egy Rifatron, ami minden feladatra jó!

Az idők során változnak a trendek, van ami állandó, van ami visszatérő és van ami elavult, de mégis kell. Nehéz ezt követni. Így van ez a biztonságtechnikai kamerás rendszerek technológiái között is. Évek óta HD felbontású rendszerek készülnek vagy a meglévő hagyományos analóg rendszerek felújítása során már számos, újabb technológiából választhatunk. Hogy ne szorítsuk magunkat a technológiai korlátok közé, érdemes egy olyan központi egységet választani, ami univerzálisan, minden aktuális trendet támogat.

Ami régen volt analóg (D1, 960H) az ma már AHD, HD-TVI és HD-CVI. A 0,4 megapixelből 2MP/FullHD lett a minimum és 4 és 5 megapixel felbontásokon lépkedünk át a 4K képekhez. Ami régi és mégis örök, az az IP technológia. Itt a technológiai fejlődés nem változtatja meg alapjaiban a csatlakozás módját, csupán a digitális adatátvitel sávszélessége az, ami egyre nagyobb és több.
A kamerák és a hozzájuk tartozó adatátvitel meghatározza a központi egységet, a video rögzítőt. A fejlesztők és gyártók megunták, hogy a DVR-jeiket folyamatosan illeszteni kell minden videojelhez, ezért megalkották az univerzális készüléket, ami mindent "megeszik". A sokféle jel kezelése egy hibrid készülékben valósulhat meg, Rifatron ezt 5brid készüléknek nevezte el.
Támogatott formátumok:

  1. analóg (960H)
  2. analóg (AHD 2~4MP)
  3. analóg (TVI 2~4MP)
  4. analóg (CVI 2~4MP)
  5. digitális (IP 2~8MP)

A termékkínálatot BNC bemenetekkel és IP csatornák alapján határozták meg:

  • 504 - 4 csatorna BNC és 1 csatorna IP
  • 508 - 8 csatorna BNC és 4 csatorna IP
  • 516 - 16 csatorna BNC és 8 csatorna IP video kezelése.

A részletes terméktulajdonságokért nyissa meg az egyedi termékoldalakat és használja az összehasonlítás funkciót.

Ha meglévő rendszert újítana fel, vagy új kiépítésben gazdaságos és jól variálható rendszerben gondolkodik, jó döntés lesz ha rögzítőt a megbízható és jól bevált Rifatron DVR készülékek közül választ!